ОСНОВНІ НАПРЯМИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНОГО НАВЧАННЯ ДІЛОВОЇ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ КЕРІВНИКАМИ ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ - Браницька, Світлана Іванівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті звертається увага на проблему покращення якості знань та  володіння  керівниками навчальних  закладів  іноземними мовами. Автори  визначають напрями роботи ВНЗ щодо вирішення  зазначеної проблеми.