ОСОБИСТІСТЬ ВЧИТЕЛЯ В ДОЛЯХ ЛЮДСЬКИХ - Боченко, Ольга В’ячеславівна; Віноградова, Христина (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Ця стаття розглядає умови ефективного педагогічного процесу в окремому навчально-виховному закладі м. Керчі, в якому знання виступають не як самоціль, а засіб формування особистості.