ОСОБЛИВОСТІ ПЕДАГОГІЧНОЇ ВЗАЄМОДІЇ В УМОВАХ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПІДХОДУ - Бєляєв, Сергій Борисович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У  статті  розглядаються принципові питання  організації педагогічної  взаємодії  у ВНЗ педагогічного профілю. Провідною  є  думка про необхідність створення умов для свідомого активного оволодіння студентами педагогічними знаннями, готовності працювати в умовах оновлення форм та методів організації навчального процесу.