НАУКОВІ ПІДХОДИ ДО ПОНЯТТЯ «ТОЛЕРАНТНІСТЬ» - Андрєєв, Микола Васильович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті аналізується сутність поняття «толерантність» та підходи щодо його трактування в науковому дискурсі.