ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ ЗДОРОВ'Я МАЙБУТНЬОГО ВИКЛАДАЧА ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ - Ремзі, Ірина Владленівна; Сичов, Дмитро Володимирович; Бойченко, Артем Васильович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглянута проблема формування культури здоров’я майбутнього викладача фізичної культури та обґрунтовується необхідність підвищення якості його підготовки щодо оздоровлення студентів вищого навчального закладу.