ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА СТУДЕНТІВ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Нечепоренко, Максим Васильович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті піднімається проблема загально педагогічного виховання студентів через залучення до практичної роботи. єдність теорії навчання і виконання практичних умов і правил поведінки, культура спілкування, міжособистісні  відносини  є умовою, що  забезпечує шлях до життєвого успіху.