ТЕХНОЛОГІЯ ФОРМУВАННЯ КУЛЬТУРИ МОВЛЕННЄВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВЧИТЕЛЯ - Манойло, Ірина Семенівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У  статті розглядається одна  із найбільш  актуальних  і важливих для  теорії  і практики  теми –  культура мови й мовлення,  технологія формування необхідного рівня педагогічної майстерності й культури поведінки.