ІНТЕГРАЦІЯ СУЧАСНИХ ПІДХОДІВ У НАВЧАННІ УКРАЇНСЬКОГО ПРОФЕСІЙНОГО МОВЛЕННЯ - Кузьміна, Лідія Володимирівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті описані сучасні підходи до навчання україномовних дисциплін. Охарактеризовано провідні  ідеї комунікативно-діяльнісного, когнітивного та особистісно зорієнтованого підходів.