ВПЛИВ ЧИННИКІВ НА РОЗВИТОК ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ СТУДЕНТІВ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ - Єфремов, Сергій Володимирович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Стаття присвячена впливу чинників на розвиток творчих здібностей студентів у навчальному процесі. Встановлено, що розвиток творчих здібностей залежить від чинників (умови, ситуацій, аспектів, форми, протиріччя у навчальному процесі у ВНЗ) які допомагають студентові отримати навички на основі знань.