МОЖЛИВИЙ ШЛЯХ ДО ВІДРОДЖЕННЯ ЯКІСНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ - Гапон, Ельвіра Василівна; Гапон, Владлен Іванович; Ремзі, Ірина Владленівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті науково обґрунтований можливий шлях до відродження високоякісної державної освіти в Україні. Розглянуті труднощі практичної реалізації системного структурування змісту освіти та втілення інтегрованих дисциплін в навчальні плани.