ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПІДХІД ДО ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТА - Бєляєв, Сергій Борисович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У  статті  розглядаються  питання  організації  самостійної  роботи студентів. Провідною є думка про необхідність створення технології організації самостійної роботи, що є природно  інтегрованою у кредитно-модульну систему організації навчального процесу.