ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНІ НАПРЯМИ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТНОСПРОМОЖНОГО ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - Вовк, Валентин Петрович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У  статті  розкривається  сутність поняття «конкурентоспроможність»,  визначені  та  розриті  окремі психолого-педагогічні напрями формування сучасного вчителя початкових класів як конкурентоспроможного фахівця