СПІВОЧА ДІЯЛЬНІСТЬ – ВАЖЛИВИЙ ЗАСІБ ДУХОВНО-ЕСТЕТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ШКОЛЯРІВ - Варганич, Галина Олексіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Розглянуто методи навчання  та музично-естетичного виховання дітей, вироблені сучасною музичною педагогікою. Доведено пріоритетність співочої діяльності у формуванні здатності дитини до активного сприйняття музики.