ФУНКЦІОНАЛЬНО-СТИЛІСТИЧНИЙ ПІДХІД ДО ВИВЧЕННЯ ГРАМАТИКИ – ЗАПОРУКА РОЗВИТКУ МОВЛЕННЄВИХ УМІНЬ СТУДЕНТІВ - Баранник, Наталія Олексіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються деякі теоретичні відомості про функціонально-стилістичний підхід до вивчення граматики у вищій школі кафедри  загального мовознавства  та  української філології Глухівського національного педагогічного  університету  ім. Олександра Довженка.