Володіння іноземною мовою – ефективний засіб здійснення самостійної навчальної діяльності учнів старшої професійної школи - Кузнецова, Галина Григорівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розкрито основні питання проблеми володіння іноземною мовою як ефективного засобу здійснення самостійної навчальної діяльності учнів старшої професійної школи.