Компоненти культури розумової праці студентів вищих педагогічних навчальних закладів - Ібрагім, Юлія Сергіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються основні компоненти культури розумової праці студентів вищих педагогічних навчальних закладів.