Розвиток творчого потенціалу студентів під час слухання музичних творів - Дегтяр, Олександр Григорович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядається проблема оволодіння студентами педагогічного училища навичками самостійного художньо-педагогічного аналізу музичного твору.