ПЕДАГОГІЧНЕ ЗНАЧЕННЯ ІМЕНІ В ПРОЦЕСІ СПІЛКУВАННЯ - Нечепоренко, Лідія Сергіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті піднімається питання про значення  імені, по-батькові, прізвища в процесі спілкування. Звертається увага на позитивний виховний вплив називання  імені співрозмовника що виокремлює  індивідуальність та справляє позитивний вплив якщо воно вимовляється з почуттям поваги, зацікавленості, довіри та визнання заслуг співрозмовника