Познавательная направленность процесса работы над задачами на пропорциональную зависимость в начальной школе - Давкуш, Наталія Валеріївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розкриваються особливості роботи з навчання молодших школярів розв’язувати задачі на пропорційну залежність. Виділяються класи прийомів і способів пізнавальної діяльності молодших школярів.