Толерантність як критерій особистісної зрілості вчителя - Галузяк, Василь Михайлович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті на підставі аналізу психолого-педагогічної літератури розкрито сутність толерантності як критерію особистісної зрілості вчителя, виокремлено показники, що характеризують зміст цього феномена.