Комунікативний аспект у діяльності диригента хору - Варганич, Галина Олексіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Розглянуто значення й роль комунікативного аспекту в діяльності диригента хору. Визначено структурні компоненти комунікативного аспекту.