ІННОВАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ ПЕДАГОГА З МОЛОДШИМИ ШКОЛЯРАМИ - Шемігон, Р. П. (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті висвітлено проблему впровадження інноватики в діяльність педагога при роботі з дітьми молодшого шкільного віку.