ДЕЯКІ АСПЕКТИ ЕВДЕМОНІСТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ДІТЕЙ У ВАЛЬФДОРФСЬКІЙ ШКОЛІ - Уварова, Тетяна Юріївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті проведений аналіз особливостей навчання у вальдорфських школах  та його взаємозв’язок  з евдемоністичним вихованням дітей. Показано, що навчальні програми  вальдорфської школи  відповідають вимогам до змісту евдемоністичного виховання. Однією з основних педагогічних умов забезпечення успішності евдемоністичного виховання вальдорфських школярів,  є  створення  сприятливого душевно-духовного оточення дитини