РОЗВИТОК ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ У ПОЗААУДИТОРНІЙ РОБОТІ - Степанець, Іван Олексійович; Рябоконь, Сергій Іванович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті здійснено аналіз питання організації позааудиторної роботи в педагогічному ВНЗ у контексті проблеми розвитку педагогічної майстерності майбутніх учителів.