ОСОБЛИВОСТІ РОДИННОГО ВИХОВАННЯ В КИТАЇ: ТРАДИЦІЇ ТА СУЧАСНІСТЬ - Цайчжи, Ляо (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються особливості традиційного родинного виховання в Китаї та деякі зміни, які відбулися в китайській сім’ї за останні десятиріччя. Висвітлюється трудове, фізичне, морально-етичне, розумове та естетичне виховання дитини у сім’ї.