ВПЛИВ СОМАТИЧНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ НА ПІЗНАВАЛЬНУ ДІЯЛЬНІСТЬ СТУДЕНТІВ ЮНАЦЬКОГО ВІКУ (ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ТЕОРЕТИЧНОГО АНАЛІЗУ ДЖЕРЕЛ ТА КОНСТАТУВАЛЬНОГО ЕКСПЕРИМЕНТУ) - Кисла, Наталія Юріївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті на основі теоретичного аналізу джерел розкриваються психічні та особистісні характеристики та їх вплив на пізнавальну діяльність студентів із соматичними захворюваннями. Виділено відмінність між пізнавальною діяльністю здорового студента та із соматичними захворюваннями. Розкрито результати констатувального експерименту зі студентами із соматичними захворюваннями у ВНЗ.