ГУМАНІЗАЦІЯ ВЗАЄМИН МІЖ УЧИТЕЛЕМ І УЧНЕМ ЯК ПЕДАГОГІЧНА ПРОБЛЕМА - Івах, Світлана Михайлівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті аналізуються сучасні підходи до здійснення гуманістичного виховання; розглядаються методи та прийоми діяльності вчителя спрямованої на гуманізацію взаємин з учнем; наголошується на важливості впливу учнівського колективу у становленні гуманної особистості.