ПІДГОТОВКА СТУДЕНТІВ ВНЗ ДО ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАСОБАМИ ІГРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Жукова, Оксана Анатоліївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються питання, пов’язані з формуванням готовності студентів до  інноваційної діяльності. Висвітлено напрямки  інноватизації, функції  інноваційної  діяльності,  дано  характеристики готовності до неї. Ігрові технології представлено як модифікуючі інновації, що удосконалюють та доповнюють існуючі форми навчання в ВНЗ.