Формування просоціальної спрямованості особистості дошкільника - Юрченко, Юлія Валеріївна; Андрусенко, Марія Петрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Стаття розкриває актуальність проблеми психолого-педагогічної підготовки студентів до формування просоціальної спрямованості особистості дошкільника. Визначає зміст основних поглядів вітчизняних педагогів  і психологів на роль дитинства в розвитку соціально зорієнтованої спрямованості особистості. Показує значення оволодіння студентами знаннями про інноваційні підходи до формування просоціальної спрямованості характеру дитини в дошкільному віці.