Міжособові стосунки «викладач-студент» як складова частина ефективного навчання у ВУЗі - Павлова, Лариса Володимирівна; Сергеєва, Олена Анатоліївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У  статті розглядаються  особливості  взаємовідносин між  викладачем  і  студентом  і  вплив цих  взаємовідносин на процес навчання. Особлива  увага приділяється навичкам  та  вмінням, необхідним для розвитку успішних міжособових взаємовідносин для досягнення мети, поставленої в учбовому процесі.