Проблема формування здорового способу життя підлітків у педагогічній спадщині В.О. Сухомлинського - Краснокутська, Світлана Миколаївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті досліджуються проблеми формування здорового способу життя підлітків у педагогічній спадщині В. О. Сухомлинського та активізації засобами освіти і виховання їхніх природних інтелектуальних та духовних можливостей.