Педагогічні аспекти формування інформаційної компетентності майбутніх учителів - Клеба, Анна Іванівна; Четаєва, Людмила Петрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються педагогічні аспекти формування інформаційної компетентності майбутніх учителів. Визначено, що рішення проблеми формування у майбутніх вчителів  інформаційної компетентності в науково-теоретичному плані просувається значно краще, ніж на практиці. Таким чином, виникає об’єктивна потреба в подальших наукових пошуках з метою приведення рівня інформаційної компетентності майбутніх вчителів до вимог сучасного інформаційного суспільства