Гуманітарна спрямованість професійної підготовки майбутніх педагогів фізико-математичного профілю - Дригач, Тетяна Григорівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У  статті  сформульовано  визначення  поняття «готовності майбутнього  педагога фізико-математичного  профілю  до  професійної діяльності на  гуманітарних  засадах»,  зазначено способи підсилення гуманітарної спрямованості професійної підготовки майбутніх педагогів фізико-математичного профілю, її вплив на формування та розвиток якостей студентів.