Вплив самооцінки на формування професійної педагогічної самосвідомості - Бахмат, Людмила Володимирівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються питання впливу самооцінки на процес формування професійної педагогічної самосвідомості. Провідною є думка, що високий рівень виконання професійних педагогічних обов’язків залежить від уявлення вчителя про себе як про професіонала. У зв’язку із цим питання формування адекватної самооцінки стають передумовою формування професійної педагогічної самосвідомості.