Оптимізація педагогічного спілкування як запорука успішної взаємодії студента і викладача ВНЗ - Савченко, Людмила Леонідівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглянуто основні проблеми педагогічного спілкування як найважливішого професійного інструмента педагогічної діяльності в системі «студент-викладач», а також стратегій оптимальної взаємодії студентів і викладачів вищого навчального закладу.