Підвищення професійної компетентності майбутніх учителів мистецьких дисциплін - Коржавих, Іраїда Миколаївна; Юришева, Лідія Вікторівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У  статті  розглядається проблема підвищення професійної  компетентності майбутнього вчителя мистецьких дисциплін на заняттях диригування та шляхи досягнення необхідного рівня знань, умінь і навичок студентів за умов оволодіння кожного з дисциплін диригентсько-хорового циклу з усвідомленням їх взаємодії.