Ставлення та перспектива самостійних занять із фізичного виховання студентів ВНЗ - Дзензелюк, Дмитро Олексійович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються ставлення студентів до самостійних занять фізичними вправами та перспектива самостійних занять у позанавчальний час студентів вищих навчальних закладів.