Педагогічні умови впровадження проектної технології в процес підготовки майбутніх педагогів - Данильченко, Світлана Володимирівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Визначаючи найактуальнішою потребою  сучасного  суспільства необхідність  сталого  розвитку,  автор  статті  обґрунтовує  особливу роль підготовки педагогів до впровадження освіти, яка забезпечує це зростання. Як педагог-практик автор надає рекомендації щодо впровадження проектної технології в процес підготовки майбутніх педагогів і доводить, що саме вона є однією з ефективних технологій, здатних так перебудувати зміст і методику навчального процесу на всіх його рівнях, що освіта буде забезпечувати своєчасну підготовку людини до життєдіяльності в умовах сучасного інформаційно-техногенного суспільства.