Проблеми вищої освіти у контексті ідей педагогічної філософії - Головко, Сергій Георгійович; Головко, Маргарита Борисівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються окремі проблеми вищої освіти у контексті ідей педагогічної філософії як нового наукового напряму, зокрема осмислюються цільовий і смисловий аспекти освітнього процесу.