Лексикографічна культура як складник професійної компетенції майбутнього вчителя початкових класів - Бєлкіна, Лариса Вікторівна; Крехно, Тетяна Іванівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглянуто місце та значення лексикографічної компетентності майбутнього вчителя початкових класів як важливого складника загальної професійно-педагогічної компетенції.