Формування гендерної культури майбутніх вчителів початкових класів - Ільїна, Олена Олексіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті розглядаються питання формування гендерної культури майбутніх вчителів початкових класів. Виділені актуальні завдання щодо професійної освіти майбутніх фахівців; зазначені факти впровадження нового наукового знання майбутніх учителів; визначений зміст реалізації процесів актуалізації, ідеалізації та креативності; з’ясовані перспективи у подальших дослідженнях.