Виховна робота у ВНЗ з розвитку соціальної компетентності студентів із особливими потребами - Андреєва, Марія Олександрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розкриваються теоретико-методологічні питання виховної роботи з розвитку соціальної компетентності студентів з особливими потребами. Аналізуються зміст такої роботи, визначаються їх особливості. В статті детально розкривається зміст форм та методів роботи зі студентською молоддю, що мають обмеження здоров’я, аналізується специфіка їх застосування у соціально-виховному просторі ВНЗ.