Науково-методична робота у педагогічних внз на засадах компетентнісного підходу - Степанець, Іван Олексійович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті визначається сутність методичної і науково-методичної роботи у ВНЗ, як процесу, методичної та науково-методичної і професійної компетентностей як результату; розглядається змістовне співвідношення методичної і науково-методичної роботи у контексті компетентнісного підходу.