Практика наповнення навчальних курсів в елементарних школах Великої Британії у ХІХ ст. - Мокроменко, Олена Володимирівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті проаналізовані мета, зміст, особливості форм і методів елементарної освіти у Великій Британії ХІХ ст. Встановлено чинники, що впливали на визначення і динаміку розвитку даних категорій.