Особливості підготовки музиканта до професійної діяльності у творчому колективі - Крет, Зіновій Миколайович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті детально проаналізовано шляхи підвищення виконавської майстерності в ході проведення викладачем занять зі спецінструмента у супроводі фортепіано. Доведено, що навчання спеціальним навичкам і прийомам, розширення музично-естетичного світогляду дають можливість педагогу значно покращити якість підготовки музиканта-духовика до його оркестрової діяльності.