Ціннісні орієнтації як складова професійної комунікативно-поведінкової культури економістів - Давидова, Жанна Вадимівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглянуто ціннісний аспект формування професійної комунікативно-поведінкової культури економістів. Проаналізовано роль ціннісних орієнтацій у структурі професійної комунікативно-поведінкової компетентності економістів. Визначено групи ціннісних орієнтацій для забезпечення довгострокового економічного зростання.