Професійна підготовка педагога вищого навчального закладу на засадах компетентнісного підходу - Городиська, Віолета Василівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються особливості реалізації компетентісного підходу та наголошується на його ефективності у підготовці майбутніх педагогів вищих навчальних закладів.