Складові майстра педагогічної справи - Боченко, Ольга Вячеславівна; Панченко, Дмитро; Лутицький, Анатолій (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Ця стаття розглядаэ різні погляди на складові майстра педагогічної справи.