Передумови становлення системи вищої педагогічної освіти України - Степанець, Іван Олексійович (Scientific notes of the pedagogical department, 1970)
В статті визначаються і характеризуються передумови виникнення та становлення системи вищої педагогічної освіти на теренах України.