Специфіка організації самостійної роботи студентів у вищому навчальному закладі - Кузнецова, Оксана Вікторівна (Scientific notes of the pedagogical department, 1970)
У статті висвітлюються питання специфіки організації самостійної роботи студентів у вищому навчальному закладі з урахуванням сучасних вимог щодо організації навчально-виховного процесу.